Selamat Datang ke Laman Portal
FAKULTI SAINS DAN TEKNOLOGI MAKANAN
Universiti Putra Malaysia
Ahad - 26 Februari 2017
  • Facebook
  • Youtube
  • Google
  • Selamat Datang
    Selamat Datang ke Laman Portal Fakulti Sains & Teknologi Makanan
  • Workshop on Basic Food Microbiology Techniques 2.0
  • Majlis Hari Pengenalan Produk Baru 2016
  • Majlis Hadiah Fakuti sesi 2015/2016
    Tahniah kepada para pemenang pada Majlis Hadiah Fakulti sesi 2015/2016 yang telah berlangsung pada 21 Oktober 2016 lepas.
  • Seminar Kebangsaan
    "Safe Food for Food Service Industries"

lawati kami

acara papar semua
05
Apr
Workshop on Basic Food Microbiology Techniques 2.0 @ FSTM

terkini

Sehingga sesi 2013/2014, jumlah keseluruhan
pelajar yang mengikuti program Bacelor Sains dan Teknologi Makanan, Bacelor Sains (Pengajian Makanan) dan Bacelor Sains (Pengurusan dan Perkhidmatan Makanan) adalah seramai 725 orang.
           pautan pelajar

>SMP
>I-GIMS
>UPM  



berita semasa
Majlis Pelancaran Program Kerjasama Pintar MeSTI BKKM-UPM 2016
Berita
Program dengan kerjasama Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan (BKKM), Kementerian Kesihatan Malaysia bertemakan "Latihan Industri Pemangkin Jaminan Makanan Selamat" ini bertujuan untuk menenpatkan pelajar di Enterpris Makanan kecil dan sederhana yang
Web Media
  • International Foodservice
  • JOM JIMAT ELETRIK
  • DASAR ISO UPM
  • Microbiological Risk Assessment (MRA) Workshop
  • Asean International Mobility Programme for Student (AIMS)
  • Sertai Program Prasiswazah @ FoodTech, UPM
  • Program Penyelidikan @ FoodTech, UPM
  • MASTER KESELAMATAN DAN PEMASTIAN KUALITI MAKANAN
  • Master Teknologi Makanan
Polisi Privasi & Keselamatan | Penafian | Notis Hakcipta | Peta Laman | AJK Web |
Paparan terbaik menggunakan Internet Explorer, Safari, Firefox, Google Chrome dengan resolusi 1024 x 768
@2013 Universiti Putra Malaysia
  • SIRIM-UKAS
  • Valid CSS!
Kemaskini Terakhir : 15 Feb 2017